Croatia AirlinesCatering Zračne luke Zagreb – Ugostiteljstvo preko 40 godina pruža uslugu opskrbe zrakoplova hranom i pićem.

Dugogodišnji smo poslovni partneri domaćeg avioprijevoznika Croatia Airlines te renomiranih inozemnih kompanija iz cijeloga svijeta (Japan Airlines, United Airlines, Air China, Garuda Indonesia, Air India, SkyService, Air France, Tap Air Portugal, Aeroflot, Turkish Airlines, Lufthansa, Malev, Austrian Airlines)

Pripremamo obroke svih klasa, a u slučaju posebnih zahtjeva spremni smo izaći u susret svakom putniku na način da se za njega dostavi specijalan obrok, bilo iz zdravstvenih, vjerskih ili drugih razloga.

Opskrba zrakoplova hranom i pićemOsim velikih zrakoplovnih kompanija opskrbljujemo i male zrakoplove generalne avijacije te sve izvanredne letove državnih službenika i diplomata. VIP obroci i posebni zahtjevi su naša svakodnevnica.

Sigurnost i kvaliteta je bitan čimbenik prilikom opskrbe zrakoplova prehrambenim namirnicama i proizvodima, za što je potrebno striktno provođenje zahtjeva norme ISO 22000 (sigurnost proizvodnje hrane), uz napomenu da se i prijevoz proizvoda provodi u odgovarajućim uvjetima u specijalnim vozilima (high-loader).

Opskrba zrakoplova hranom i pićemIsto se odnosi i na osoblje zaduženo za pripremu/prijevoz hrane. Nužno je potrebno dodatno školovanje kod najpoznatijih svjetskih proizvođača hrane (Sky Chefs), uz stalnu obnovu znanja, dozvola i licenci za rad i kretanje unutar prostora zračne luke.

U našem se cateringu u danu prosječno proizvede 2500 obroka.

Zadovoljan putnik nam je najveća nagrada !